onsdag 28 april 2010


Ikväll har vi haft kompisparty här, vilken rikedom det är att få ställa till och ta del av ett kompisparty med tjejer i åldern 3-7 år. Fick själv sällskap av en annan mamma och en lillasyster, vilket var jättetrevligt. Bilden ovan visar vad som bjöds. Det var föräldrafritt i vardagsrummet så vi hade täckt för valven med mörka gardiner.

Linnea hade också tänkt vara med men hon var så förkyld så hon åkte till farmor, vi packade med i burkar lite av det som bjöds hemma så hon fick också en mysig kväll.

Imorgon är det jobb som gäller här, idag har jag tagit det lugnt och bara målat lite. Dels för att Linnea har varit hemma och dels för att vi ställt till partyt. Tänk vad roligt det kan vara när man verkligen har tid att ställa till och ordna och bjuda ibland.

Nu skall jag krypa i säng, men det kanske blir ett kapitel i en bok först, läser nu "Noice-ett bedårande barns bekännelser" Av: Peo Thyrèn med Stefan Johansson. Har inte hunnit så långt, men stilen faller absolut mig i smaken. Handlar om livet som Rock-musiker, men även en del om barndomen. Kanske extra intressant med tanke på att jag själv skriver självbiografiskt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar