söndag 14 november 2010

Pappornas dag


Lilltjejen vår :)

Nu har jag läst ut en bok, en sån bok som man bara inte kan lägga ifrån sig. En bok som man längtar efter att få fortsätta på. Så man längtar efter att kunna vara hemma några timmar och bara få sitta och läsa. En bok som jag varmt kan rekommendera att läsa om titeln verkar intressant. Jag gillar att läsa ur verkligheten, att få läsa om olika människors verklighet. Det väcker en förståelse och man får insikt i många olika människors liv. Som sagt, rekommenderar varmt: "Inte längre Gay"- en personlig berättelse Av: Richard Oostrum och Hans Frinsel.

Nu har jag börjat på en ny bok, efter att ha upptäckt en (för mig) ny riktigt bra författare. Så nu läser jag och gillar: "Marley och jag" Av: John Grogan.

Igår var vi och fira flickornas faffa på farsdagen. Idag har vi firat pappa i huset och mot kvällen ska vi till min pappa och fira. Amanda och Linnea gjorde igår en glasskaka av vaniljsås och dajm åt pappa som vi avnjöt med kaffe imorse och nu har de knådat ihop en pizzadeg som är på jäsning. Nu har de tagit ut pappa i snön så bara pizzan jäst klart skall jag fixa den klar.
JAg kan bara tacka för mina underbara och duktiga flickor. Jag hade sådan nackspärr igår så jag kunde inte göra någon kaka och då gjorde flickorna den istället. Jag har också ett sår på etta fingret efter att jag lämnade mellan vedlådan och locket till den så jag kunde inte knåda degen. Men vi hade bestämt pizza så flickorna har gjort och knådat degen:) Så stolt får man vara en sådan dag. Nu hade Amanda bestämt att de skall ut med pappa i snön och ut bar det av. Pappa uppskattar helt säkert farsdagen flickorna ger honom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar