torsdag 6 augusti 2009

En härlig dag med pick-nick

Vi tillbringade en dag vid Koskö simstrand där jag alltid simmade och lekte som barn. Mommo hade planerat utfärd när vi kom dit, så hon packade pick-nick väska och så bar det av. Flickorna fick leka där vi lekte som barn och mommo och jag fick sola. Vi hade nygräddad hallon och jordgubbspaj, papparkakor, trip och kaffe. Senare hade moffa hämtat systers pojk från dagmamman och även dom kom till stranden. Moffa och barnen badade. Vi var ensamma på stranden nästan hela dagen, just innan vi skulle fara så kom två barn till. Det har alltid varit så där, antagligen mycket pga avsaknad av kiosk som finns vid Carpella. Antar att det drar mycket folk.

Tänker tillbaka på barndomens somrar, det kommer ju upp när man besöker något ställe från förr. När pappa hade semester for han och jag till stranden, oftast bara vi två eftersom det var vi som gillade att simma. Vi stannade vid butiken, köpte grisar och Rally-limsa. Sen körde vi efter den ca.5 km långa slingrande grusvägen i pappas gamla Corolla. Pick-nick och mycket simmande blev det, men minst lika roligt var själva resan dit i Corolla:)


Mommo, Amanda och Linnea solar, dags för pick-nick på båtbryggan


Amanda och Linnea vadar och söker spiggar.
(Minns hur det var att vara liten och trampa på dessa, som alltid låg på stranden och i vattnet)

1 kommentar:

  1. Vad härligt det låter! Ja, vi hade tydligen samma tanke... Jag sitter just och läser Paulo Coelhos böcker, så det är tydligen något annat vi har gemensamt - och de är så bra! Ha det gott!

    SvaraRadera