lördag 19 september 2009

barnkalas + 30 års kalas

Igår var vi på 89: års kalas, min farmor fyller hela 89 så nästa år blir det storkalas. Släktträff blir det ju automatiskt på samma gång.
Efter kalaset for flickorna och handla med pappa och jag passade på att fara in till Kvevlax UF på loppis, hittade vinterskor åt Linnea samt varsin tröja åt flickorna. Träffade många bekanta att prata med. Tyckte det var riktigt skoj.


Idag har vi varit på 30 års kalas, barnens faster med man och lilltjej är hemma från Åbo och mannen i huset fyller 30 så vi har uppvaktat. Vi åt tårta och så var det kaffe och saft.

Efter detta for jag och Linnea med moster och kusin på 4:års kalaset som Kvevlax församling ordnar. Riktigt roligt var det och flera kompisar var där. Vi sjöng, åt tårta med kaffe samt lyssnade på en berättelse av prästen. Stannade och lekte på gården en stund med andra 4 åringar och mammor. Amanda lämnade vid fammo och faffa för att umgås med lillkusinen. Skall snart hämta hem henne, fantastiskt att få fara med lillan på något ibland utan att storasyster är med för visst är det ju speciellt att ha en förälder ifred någongång.



Linnea rockar i tröjan jag hittade åt henne på loppis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar