söndag 2 januari 2011

Pick-nick ute i vinterskönhet


Så vackert var det idag när vi gick iväg med pulkor och kälkar för att åka i backe och ha pick-nick ute i den vackra vintern. Vi gick hela familjen med min systers familj och Amanda och Linneas småkusiner med föräldrar från Pargas, som var hemma i Österbotten sista dagen idag.


Amanda och Linnea i full fart ut på isen...backen var lång och bra att åka i.



Så tändes eld på stranden. Vi grillade korv, åt bullar, kex och drack varm choklad. Alla 11 samlades vi runt brasan och värmde oss en stund. Sen fortsatte pulkandet en stund innan vi igen begav oss hemåt. Så nu har vi fått fira att jullovet är slut för några av oss. Jag och flickorna har en vecka till hemma:)
En riktigt trevlig dag hade vi och vackert väder!



Vi var bara hem och vände och så for vi och hälsa på lillkusin Elvira. Hjälpte till att flytta lite skåp, flytta och organisera lådor.

När vi kom hem blev det tortillas. En riktigt härlig dag så nu e ja trött, barnen verkar tyvärr inte lika trötta. De ligger i sina sängar, men jag hör prat och lek. Men vi har haft senare morgnar nu så de måste väl få ligga och prata tills de somnar.

Imorgon skall vi på bjudning flickorna och jag och på tisdag skall vi förhoppningsvis ha gäster. Då tänkte vi igen ta en skurrdag någonstans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar