söndag 21 mars 2010

Hemkomna från Åbo,bilder över resan


Innan vi for på resa var Linnea till frissan med pappa. Så här tuff var hon när hon kom hem.



Varje gång vi pausade hittade Linnea något att sysselsätta sig med, rittavlan var så rolig så Linnea struntade till och med i glassen, den fick pappa äta upp. Här skrev Linnea sitt namn samt "ISI".


Målet för resan var lilla Elvira med föräldrar i Åbo. Lena fyller snart så vi passade på att fira henne när vi kom ner, med paket och tårta.



Första natten sov vi på ett hotell som i hotellrummet hade spiraltrappa upp till sovrummet, jag älskade färgen och flickorna formen på trappan.



Lillvännen vår Elvira som underhöll oss medan vi var i Åbo. Tillbringade så mycket tid vi bara hann med henne. Men passade även på att besöka en bekant i Åbo som har fått en liten tjej som då var 1 vecka gammal.



Såna här megabullar köpte vi på ett kafè i ett köpcenter i Åbo och bjöd sen hemma hos Lena och Simon.



För flickorna räckte bullarna i två dagar.



Här spelar vi Wii-spel. Linnea i full gång på plattan, tror att hon åker slalom här.



Här är självaste jag på det andra hotellet vi bodde på. Där bodde vi på 6:e våningen och blickade ut över tak och byggnader. Man såg långt, så jag passade på att njuta av utsikten.



På andra hotellet var det dukat till frukost med allt man bara kan tänka sig. En del av oss åt gröt och bröd, ägg, plättar med sylt och kallrökt lax. Allt fanns att välja på och vi passade verkligen på att njuta av frukost. Efteråt for vi till Casagrande (en stor leksaksaffär) innan vi tog adjö av Elvira, Lena och Simon och påbörjade hemfärden.

Ett köpcenter, biltema samt Casagrande var vad vi hann med denna gång förutom besök hos bekanta. Vi stressade inget under resan utan hade det riktigt skönt. På första hotellet fick vi veta vad Linnea tyckte var bäst, hon ropa "jag ska duscha" så fort vi kom dit. Kasta av sig och hoppa i duschen. Samma sak på hotell nummer två, så där ser man. Mycket underhållning behöver det inte vara.

Vi bjöds även på mycket gott. Första kvällen fick vi Simons hemlagade spagetti, godare pasta har vi nog aldrig ätit. Linnea åt tre stora portioner. Andra dagen bjöds vi på hemlagad pizza, Simon gjorde degen. Amanda frågade: "Gör man allt själv i Åbo, eller?" Hmmm...där ser man, så gör man i storstan??!!

2 kommentarer: